Velkommen til Hornbæk Bageri

Create order

Velkommen til Hornbæk Bageri

- Hos os skal det knase, krumme, dufte skønt, ligne en million og smage fantastisk.

 

Lidt om os

 

Vi sætter stor pris på at gøre vores kunder glade, og vi gør derfor vores bedste for at lave de bedste bager og konditor produkter til vore kunder. Alt som vi producerer, bliver lavet af de bedste råvarer og solgt til konkurrence-dygtige priser. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af vores bager eller konditore, som vil give dig gode råd og vejledning. God fornøjelse med hjemmesiden!

 

Vi tilbyder

Brød

 

Bagerens vigtigste opgave er at lave brød, der ikke fås bedre andre steder. Den seje skorpe, den gode krumme, den rigtige farve eller det bløde og søde. Hvidt eller mørkt. Med og uden kerner. Uanset hvad du foretrækker, så gør vi vores yderste for at give dig en god smagsoplevelse.

Unik konditoroplevelse

 

Når det skal være noget ganske særligt, så tag en personlig snak med en af vores fire fuldtidskonditorer. Altid velsmagende kager, sammensat af de bedste råvarer. Udført af en erfaren konditor, der hver dag tryller i vores konditori. Vi laver ikke bare specialkager, vi opfylder også kagedrømme. Vi gør det unikt og anderledes eller smukt og æstetisk, men vigtigst af alt, så laver vi kagen, som du gerne vil have den.

Kager

 

Er der noget bedre end at udvælge den helt rigtige kage, tage den med hjem og nyde sammen med en kop kaffe – alene eller i godt selskab? Vi har altid et stort udvalg af kager, og afprøver hele tiden nye opskrifter og ideer.

Referencer

Kontakt os