Vi tilbyder

Ingen er brødflove

 

Hos Hornbæk Bageri er vi stolte over at levere brød æltet med kærlighed og kager skabt med omhu til vores kunder. Vi udvikler os hele tiden for at give kunderne nye oplevelser med brød og kager.

 

 

Brød med bid

Hos Hornbæk Bageri har vi et ønske om at levere brød og kager, der ikke fås bedre andre steder. Brød, som har en sej skorpe, en god krumme, den rigtige farve. Hvidt eller mørkt. Med og uden kerner. Kager, som er bløde og søde. Sjove og flotte. Festlige eller lige til at spise direkte fra posen. Uanset, hvad du foretrækker, gør Hornbæk bagerne vores yderste for at give dig en god smagsoplevelse.

Kager med krummer i

Når kagebordet skal være noget ganske særligt, tag en personlig snak med en af vores fuldtidskonditorer. Vi ønsker altid at levere velsmagende kager, som er skabt af de bedste råvarer. Vores erfarne konditorer tryller hver eneste dag i vores konditori. Og det er dig som kunde, der bestemmer, hvad han eller hun skal trylle frem. Vi fremstiller ikke blot specialkager, men opfylder kagedrømme. Vi leverer unikke og anderledes kager. Eller æstetisk smukke kager, der også har krummer i. Vigtigst af alt, laver vi kagen, som du gerne vil have den.

Konditori er kærlighed til den gode appetit

Er der noget bedre end at udvælge den helt rigtige kage, tage den med hjem og nyde sammen med en kop kaffe eller te? Helt alene eller i godt selskab? Prøv vores skønne udvalg af konditorkager – og kom igen snart, for vi varierer udvalget efter sæsonen, så der altid er en ny fristelse i køledisken. Kan du modstå at tage en æske kager med hjem, når du kommer forbi næste gang?